maanantai 27. elokuuta 2018

MATCH SHOW 2018


Koirakerhon perinteinen "koulujen alku"-mätsäri pidettiin Iittalan urheilukentän maisemissa sunnuntaina 12.8.2018. Lähes koko kesän Suomi oli saanut nauttia upeista, kuumista kesäpäivistä, mutta mätsäriaamun koittaessa harmaat pilvet vyöryivät Iittalan ylle. Järjestäjätiimi katseli taivaalle ja toivoi parasta, mutta niin vain tihutteleva sade alkoi juuri ilmoittautumisaikaan. Mutta eihän sade yleensäkään koiraihmisiä pidättele ja monet osallistujat iloitsivat tuosta raikastavasta sateesta pitkän hellekauden perään  😊. Arvostelujen alkaessa sadekin loppui eli loppujen lopuksi Match Show saatiin vietyä äpi kohtalaisen mukavassa säässä.

Koirakoita oli paikalla sateesta huolimatta yhteensä 52 (lisäksi 10 edustajaa lapsi- ja junior handler- luokissa). Ensimäistä kertaa meidän Match Show-historiassa koirakot jakaantuivat niin, että sekä isoja aikuisia koiria että isojen koirien pentuja oli paikalla enemmän kuin vastaavia pienempien koirarotujen edustajia. Katsojille ja koirakoille oli mukavaa nähtävää, sillä paikalla oli useita eri koirarotuja. Moni olikin saapunut katsomaan ja tutustumaan mahdollisen uuden perheenjäsenen lajitoveriin. 

Kehissä nähtiinkin seuraavien koirarotujen iloiset edustajat:
australianpaimenkoira, belgianpaimenkoira groenendael, berninpaimenkoira, bichon frisé, cairnterrieri, chihuahua (lyhytkarvainen), dobermanni, gordoninsetteri, hovawart, irlanninsusikoira,  italianvinttikoira, jackrusselinterrieri, kultainennoutaja, kääpiöpinseri, labradorinnoutaja, landseer,  mittelpitz, papillon, pinseri, pitkäkarvainen mäyräkoira, pyreneittenpaimenkoira,  ranskanbuldoggi, rhodesiankoira, saksanpaimenkoira, sileäkarvainen noutaja, siperianhusky, skotlanninpaimenkoira (sileäkarvainen), staffordshirenbullterriri,  tiibetinspanieli, valkoinenpaimenkoira, walesinspringerspanieli, whippet, x-rotu

Tuomarit:
pienet (korkeus <40cm) aikuiset koirat & pennut: Marita Karlund
isot (korkeus >40cm) aikuiset koirat: Marita Karlund
isot (korkeus >40cm) pennut ja veteraanit: Seija Heinonen
lapsi&lelukoira, lapsi&koira, Junir Handler: Eveliina Tuomioja

Best In Show: kaikki tuomarit yhdessä

Kiitos tämän kertaisille tuomareillemme mukavasta sunnuntaipäivästä! 🐶

Kiitos Tassu Tiimi  BIS1-koiran hierontalahjakortista sekä Koirapalvelu Sirius  BIS2-koiran vastaavsta palkinnosta.

Suurin KIITOS tietysti kaikille ihanille koirakoille osallistumisesta! Tervetuloa ensi vuonna uudestaan...

Kiitos myös tänä vuonna harrastuskassojaan kartuttaakseen kaffeebuffaa emännöinneet Iida ja Lilli. Teidän tekemät marjapiirakat olivat todella herkullisia! Toivomme teille menestystä urheiluharrastustenne parissa!



BEST IN SHOW - KOIRAT 

 BIS1: Kultainennoutaja  SAMPO (Julia Lintumäki)
BIS2: cairnterrieri BRUNO (Karoliina Kovalainen)
BIS3: dobermanni KIIRA (Jarmo Nurminen)
BIS4: whippet DEMO (Nea Heinonen)


 BIS1: Kultainennoutaja  SAMPO (Julia Lintumäki)

BIS2: cairnterrieri BRUNO (Karoliina Kovalainen)

BIS3: dobermanni KIIRA (Jarmo Nurminen)

BIS4: whippet DEMO (Nea Heinonen)

BIS5: rhodesiankoira KONNA (Iida Kangasniemi)

BIS6: valkoinenpaimenkoira KELMI (Jasmina Harju)

BIS7: ranskanbuldoggi MINNI (Suvi-Juulia Oksa)

BIS8: japanese chin PYRY (Paula Kujala)