KOULUTUSKENTTÄ

Kalvolan Koirat ry koirien koulutuskenttä sijaitsee Kotkajärventie 11 naapurissa. Koulutuskenttä ei ole tarkoitettu yleiseksi koirapuistoksi vaan ainoastaan koirien harrastus- ja koulutustoimintaan. Kenttä on Kalvolan Koirat ry jäsenten vapaasti käytettävissä joka päivä klo 8-22 välillä, mikäli kentällä ei ole muuta ohjattua koulutustoimintaa. Ohjatuista koulutuksista ja niiden ajankohdista löytyy tietoa "KOULUTUS"-osiosta sekä Kalvolan Koirat facebook-ryhmästä. HUOM! Huolehdithan jäsenmaksun maksamisesta ennen kuin menet koirasi (koiriesi) kanssa kentälle treenaamaan.

Kentällä voi harrastaa esim. agilitya (esteet olemassa), TOKOa tai Rally-Tokoa (omin kyltein). Kentän kaikkien käyttäjien viihtymiseksi noudatathan alla olevia koulutuskentän sääntöjä!

Kenttää voidaan vuokrata sekä jäsenille että ulkopuolisille pientä korvausta vastaan, jos on tarvetta esim. pentutreffien tms. järjestämiseen. Vuokrausasioissa ota yhteyttä kerhon puheenjohtajaan tai sihteeriin.


KOULUTUSKENTÄN SÄÄNNÖT:

🐩   KENTÄLLÄ SAAVAT TREENATA KALVOLAN KOIRAT RY:N JÄSENET.  TIETOJA JÄSENEKSI LIITTYMISESTÄ LÖYDÄT "JÄSENEKSI"-SIVULTA.

🐶   ULKOILUTA KOIRASI HYVIN ENNEN KENTÄLLE SAAPUMISTA. MIKÄLI KOIRALTASI KUITENKIN PÄÄSEE KENTÄLLE VAHINKO, KORJAA JÄTÖKSET POIS.

🐩   ÄLÄ TUO KENTÄLLE JUOKSUSTA NARTTUA!

🐶   ÄLÄ ANNA KOIRASI MERKATA TAI MUUTEN VAHINGOITTAA ESTEITÄ. JOKAINEN ON HENKILÖKOHTAISESTI VASTUUSSA KOIRANSA AIHEUTTAMASTA VAHINGOSTA ESTEILLE.

🐶   JÄTÄ KENTTÄ SELLAISEKSI KUIN SE OLI TULLESSASI ELI KANNA ESTEET TAKAISIN PAIKOILLEEN LOPETETTUASI TREENIT.

🐶   JOKAINEN TREENAA OMALLA VASTUULLAAN. VARSINKIN ALOITTELEVAN KOIRAN KANSSA TULISI OLLA USEITA HENKILÖITÄ PAIKALLA. NÄIN VÄLTETÄÄN KOIRIEN TAPATURMAT ESTEILLÄ.

🐩   KENTTÄ EI OLE TARKOITETTU KOIRIEN ULKOILUUN, AINOASTAAN KOIRIEN KOULUTUKSEEN. KENTTÄ EI SIIS OLE YLEINEN KOIRAPUISTO!

🐶   MIKÄLI SÄÄNTÖJÄ TOISTUVASTI RIKOTAAN, JOUDUMME LUKITSEMAAN KENTÄN, JOLLOIN AVAINTA SAA PYYTÄÄ ETUKÄTEEN MÄRÄTYILTÄ HENKILÖILTÄ.

ILOISIA TREENIHETKIÄ KOIRASI KANSSA!